X
Gratis frakt ved kjøp over 500krGratis frakt over 500,-
Søk
Filter
Lukk
Logg inn

Gullsmed Aas

Gullsmed Aas

Vårt firma ble etablert i 1874, og har siden den tid vært drevet og eiet av samme familie. Dette gjør oss til en av landets mest tradisjonsrike gullsmedfirmaer.

Vår butikk i Trondheim

Nordre gate 9

Tlf: 73883355 
post@gullsmedaas.no


Grunnlegger Ole Aas

Vi har flere nettbutikker med sine spesialområder:
 


Våre medarbeidere

Vi har 5 fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 2 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.
Alf: Daglig leder og 50% eier.
Yngvild: Innkjøpsansvarlig og 50% eier. Utdannet gullsmed, spesialutdannelse fra Italia i fatteryrket (innsetting av stener i smykker).
Einar: Styreformann. Bl.a. en av landets fremste spesialister på diamanter og edelstener med utdannelse fra Tyskland, DGemG og England, FGA. Mer enn 35 års erfaring.
Helena: Webansvarlig


Hvorfor handle hos oss?

Vi kan med vår størrelse og erfaring gi deg en sikker og god handel. 
Vi har byens største utvalg på klassiske diamanter. Mer flere tusen forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant.

I september 2014 vi har åpnet en Giftering salong i vår butikk i sentrum. Vi har flere tusen par ringer, som du kan prøve. I vår ny avdeling  serverer vi kaffe.

Fra 1.03.2017 vi har fått Swarovski shop-in-shop i vår butikk på Nordre gate 9, Trondheim.
Dette er eneste Swarovski butikk i Norge. Vi har stort utvalg av Swarovski produkter på lager.

Vi har alltid gode tilbud!

Trustpilot